Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 23 mai. Racii au nevoie de mult curaj

Berbec

Aspectele actuale cad în casa intuiției în acest moment, iar toate deciziile pe care trebuie să le iei legate de carieră trebuie trecute prima dată prin filtrul simțurilor. Există anumite schimbări care se vor întâmpla destul de curând, iar asta poate aduce o nouă oportunitate pentru tine.

Taur

Aspectele actuale te pot face să apreciezi mult mai bine prezentul, deoarece viitorul este un necunoscut mereu în schimbare. Soarele în casa banilor te poate face destul de impulsiv, iar asta te poate determina să faci cumpărături destul de costisitoare. Încearcă să te axezi mai mult pe soluții prin care să faci bani, decât pe cheltuit.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să vezi care sunt soluțiile prin care să ajungi la acel lucru nou pe care ți-l dorești. Din punct de vedere al carierei te poți considera un norocos în acest moment, iar Jupiter aduce în drumul tău foarte multe cunoștințe și prieteni care te admiră și te susțin.

Rac

A venit momentul să vă asumați anumite lucruri nerezolvate în trecut și pe care în sfârșit acum le puteți pune la punct. Aspectele actuale vă susțin în tot ceea ce ține de schimbări, iar astrele vă dau curaj că sunteți pe drumul cel bun, chiar dacă asta vă scoate din zona de confort.

Leu

Astăzi este o zi bună pentru a reuși să vă finalizaţi din acele treburi care au rămas restante încă de săptămâna trecută. Partenerul de viață vă susține în tot ceea ce întreprindeți, deși unele riscuri pe care vreți să vi le asumați par inițial a fi destul de mari.

Fecioară

În sfârșit puteți spune că ați scăpat de anumite griji sau sensibilități pe care le-ați avut până acum. Sistemul imunitar este cel care trebuie stimulat și ajutat în această perioadă.

Balanţă

Partenerul de viață este cel care vă poate face astăzi o propunere interesantă care vă scoate din zona de confort și care chiar o să vă placă. Profitați de momente de liniște şi echilibru alături de cei dragi. Încercați să nu vă mai gândiți la trecut, pentru că acele experiențe nu se vor mai repeta niciodată.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a pune la punct acele subiecte care au rămas nediscutate sau nu au fost analizate cum trebuie în ultima săptămână. Evitați discuțiile în contradictoriu, chiar dacă instinctul este să vă apărați punctul de vedere.

Săgetător

Astrele vă sfătuiesc astăzi să vă odihniți mai mult și să petreceți un timp de calitate alături de persoanele în preajma cărora vă simțiți confortabil.Aveți grijă la aspectele sensibile ale sănătății pentru că în acest moment totul se poate inflama mult mai ușor.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să iei mai multă inițiativă în proiectele la care lucrezi deja. Cuvintele tale pot ajunge foarte ușor la publicul larg, de aceea trebuie să profiți de această oportunitate pentru a te face auzit și înțeles. E un moment bun pentru a te gândi la un proiect legat de casă și familie.

Vărsător

Este o zi perfectă pentru a încerca să te organizezi în tot ceea ce ține de curățenie sau de o pregătire pentru un eveniment important. E un moment bun să scapi de acele lucruri de care nu mai ai nevoie și care îți blochează fluxuri de energie acasă.

Peşti

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să te adaptezi unui grup sau unei organizații sau pur și simplu poți profita de o oportunitate prin care să ieși în evidență și prin care tu să te ocupi de un anumit sector foarte important. Casa banilor se activează, iar asta îți poate da un sentiment de siguranță.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *