Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 31 AUGUST. Berbecii sunt dispuși la mici compromisuri

Taur
Nodul Nord și Luna te pot face astăzi să cheltuiești mai mulți bani pentru fericirea și confortul tău, poate chiar pentru articole de lux. La servici, poți primi noi sarcini care nu fac neapărat logică, dar care trebuie făcute.

Gemeni
Fie că vrei să achiziționezi un bun material legat de casă, pentru a-ți face viață mai ușoară sau mai confortabilă, sau plus și simplu plănuiești o ieșire cu familia, astrele te susțin în a reuși să faci ceva deosebit pentru sufletul tău.

Rac
Astăzi poți să-ți faci planuri legate de niște investiții în imobiliare pentru viitor sau mai ai de rezolvat niște treburi legate de o vânzare-cumpărare pe care ai amânat-o de ceva timp. Oricum ar fi, totul se axează în jurul lucrurilor pe care fie le deții în prezent sau vrei să le vinzi, iar astrele te încurajează să faci un pas important.

Leu
Marte te poate face mai efervescent astăzi, iar Soarele te face să-ți pui mândria și ego-ul în situațiile care apar. Trebuie însă să-ți vezi mai mult de treaba ta, decât să încerci să-i schimbi pe ceilalți sau să-i faci să înțeleagă anumite lucruri pe care tu le vezi diferit.

Fecioară
Micul benefic încă vă agită casa liniștii voastre, ceea ce înseamnă că mai aveți destul de multe lucruri de făcut. Fie că va pregatiti pentru un eveniment important, intrați iar în activitate, sau anumiți membrii ai familiei își fac bagajul, emoțiile se îmbină cu energia pe care o aveți.

Balanță
Casa copiilor și a câștigurilor din speculații este activa, ceea ce înseamnă că puteți beneficia de pe urma unui venit suplimentar. Cineva din familie poate să va facă un cadou sau să va invite într-un loc nemaipomenit, iar asta va dă o energie bună.

Scorpion
Trebuie să aveți ceva mai multă grijă la sănătate, deoarece niște aspecte pe care le-ați ignorat în trecut acum pot reveni în forță. Totul se datorează și anumitor neliniști sau a unor dorințe pentru care va tot luptați, dar ați uitat să aveți grijă de voi.

Săgetător
Partenerul de viață este persoană care vă poate susține cel mai mult astăzi, mai ales că în mod normal nu sunteți genul de oameni care să acceptați cu ușurință faptul că aveți nevoie de ajutor. Acasă trebuie menținută o ordine și o disciplină, iar de acest aspect va ocupați fără probleme.

Capricorn
Atunci când ai simțit că nu mai știi în ce direcție să mergi și nu ai mai găsit soluții, atunci Saturn ți-a sărit în ajutor și te-a făcut să te ridici mai puternic că niciodată. Casa a opta a păsării Phoenix este activă și astăzi, ceea ce îți aduce o nouă energie pe plan personal, iar asta e de bine.

Vărsător
Marele benefic te susține în continuare și cumva parcă vezi în semnele pe care ți se dau zi de zi că nu ești singur. Este bine să te simți binecuvântat, iar tu trebuie să profiți de acest moment pentru a plănui o excursie în străinătate sau să iei contactul cu persoane de la distanță.

Pești
Casa carierei este una importantă pentru tine, mai ales că în ultimul timp în această direcție ți se îndreaptă atenția. Vrei să realizezi niște lucruri, să faci niște cursuri sau sa aduci niște schimbări care să-ți schimbe motivația si câștigurile, iar astrele te susțin. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *