Horoscop

Horoscopul zilei de azi 19 IULIE . În așteptarea Lunii noi. Noi începuturi?

Berbec

Aspectele astrale susțin tot ceea ce ține de creativitate, de inspirație, dar e moment bun pentru a te motiva, pentru a crede mai mult în tine și pentru a-ti împărtăși ideile cu lumea întreagă. Folosește cifra 3 și culoarea alb sidef pentru mai mult noroc.

Taur

Aspectele actuale pot să îți aduca în drum o oportunitate extraordinară prin care să îți aliniezi mintea și sufletul, deci cumva să le împaci pe amândouă. Este foarte important să crezi în tine și în capacitățile tale de a atrage ceea ce îți dorești. Folosește cifra 9 și culoarea roz pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aspectele actuale îți susțin viziunile legate de viitor, ceea ce înseamnă că este posibil să fi venit timpul să pui în aplicare acele planuri care până acum erau doar gânduri. Nu uita să asculți și părerile celorlalți, folosește cifra 1 și culoarea verde deschis pentru mai mult noroc.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să faci planuri împreună cu persoanele dragi, dar și pentru a petrece un timp de calitate împreună cu acestea în prezent. Încearcă să accepți toată lumea așa cum este, fără a încerca să îi schimbi. Folosește cifra 6 și culoarea coral pentru mai mult noroc.

Leu

Te poți trezi încă de dimineață cu o energie debordantă, iar asta te va ajuta să vezi mai bine cum vor evolua planurile tale și pe termen lung. E un moment bun pentru a gândi în perspectivă și pentru a învăța din greșelile trecutului. Folosește culoarea roșu deschis și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Fecioară

Este posibil ca astăzi să te simți ceva mai antisocial, mai ales dacă ai tot felul de gânduri și planuri pe care trebuie să le pui în ordine. Încearcă să îti ții ideile principale pentru tine, pentru că s-ar putea să fii tentat să împărtășești secrete care nu îți aparțin. Folosește cifra 9 și culoarea auriu pentru mai mult noroc.

Balanță

Aspectele actuale aduc activități făcute împreună cu cei dragi sau oameni din comunitatea din care faci parte. E un moment bun pentru a crea conexiuni de calitate, dar încearcă totuși să nu îți aglomerezi programul mult prea mult, rezervând un timp prețios și pentru odihnă. Folosește culoarea indigo și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Aspectele actuale te susțin pe casa carierei în acest moment, dar și atunci când vine vorba de ambițiile personale. E un moment bun pentru comunicare și pentru împărtășirea ideilor care pot duce pe viitor la planuri pe termen lung. Folosește cifra 3 și culoarea galben deschis pentru mai mult noroc.

Săgetător

Aspectele de astăzi poți să aducă tot felul de coincidente sau practici spirituale. E un moment bun pentru a cere Universului să te ghideze în tot ceea ce întreprinzi și pentru a prinde mai multă încredere în proiectele tale. Folosește culoarea roz și cifra 1 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Este posibil ca astăzi să nu ai un prea mare chef pentru a purta discuții nesemnificative, mai ales dacă nu simpatizezi foarte mult acele persoane care încearcă să îți intre în grații. Persoana iubită este posibil să se afle într-un moment mai sensibil, de aceea are nevoie de susținerea ta. Folosește culoarea verde deschis si cifra 5 pentru mai mult noroc.

 Vărsător

Aspectele actuale te ajută să fii mai carismatic și să câștigi foarte ușor inimile celor din jurul tău, mai ales dacă îți propui asta. E un moment bun pentru a-ți face planuri de viitor, pentru a-ti nota ideile importante. Folosește cifra 5 și culoarea verde turcoaz pentru mai bun noroc.

Pești

Aspectele actuale te îndrumă să îți iei mai în serios sănătatea, dar și obiectivele personale pe termen lung. Aspectele actuale își doresc să te motiveze să îți faci un plan sau o listă cu treburi pe care le ai de făcut în următoarea perioadă de timp. Folosește culoarea fucsia și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *