Horoscop

Horoscopul zilei de azi, JOI 18 FEBRUARIE. O zi bună se vede de dimineață!

Taur
Este o perioadă bună pentru iubire, dar și o zi în care astrele vă susțin să vă sunați cunoștințele vechi sau prietenii de la distanță și să discutați despre tot ce v-ați dori să realizați în viitor.

 Gemeni
Astăzi este un moment bun să te îndrăgostești sau să te întâlnești cu o persoană interesantă care te face să te simți apreciat. Venus pe de-o parte te ajută să ai parte de lucruri frumoase, iar Nodul nord tot vrea ca totul să se miște mai rapid.

 Rac
Dacă ești în căutarea dragostei sau efectiv îți dorești să ai parte de lucruri frumoase în viață, nu uită să-i spui și Universului acest lucru. Nu lasă anumite blocaje emoționale să intervină în drumul tău.

Leu
Cineva din jurul vostru poate lua o decizie surprinzătoare, iar asta cumva vă poate afecta o relație partenerială sau de muncă. Fie că e vorba de un coleg care pleacă sau un prieten care dorește să se mute, încercați să-l sfătuiți cum simțiți că e mai bine.

Fecioară
Saturn în casa muncii arată o posibilitate de implementare a unor noi reguli, iar asta parcă te face să-ți dorești să le încalci tot mai mult. Noile restricții parcă nu mai au aceeași valoare pentru tine, dar cumva trebuie să te adaptezi.

 Balanță
Câștigurile tale vor crește dar trebuie să dai timpului timp și să aștepți momentul potrivit pentru a face acea schimbare pe care ți-o dorești. Până atunci fă-ți planuri și fii atent la detalii.

Scorpion
Astăzi este un moment bun să înveți ceva nou sau să te hotărăști să abordezi o altă atitudine vizavi de o situație care tot ți-a dat bătăi de cap în ultimele zile.

Săgetător
Sănătatea ta este una puternică și bună, chiar dacă uneori te mai confrunți cu mici neplăceri. Continuă treaba bună pe care ai făcut-o și până acum pentru a avea rezultate satisfăcătoare pe viitor.

 Capricorn
Poți vinde ceva pentru un profit sau poți renegocia niște termeni și condiții. Încearcă să nu fii distras de activități minore și să-ți urmărești scopul final. Energia pozitivă și calmul te pot ajuta.

 Vărsător
Casa voastră are nevoie de atenție și de găsirea unei rezolvări. Deciziile și responsabilitatea stau pe umerii tăi. Relația cu mama ta se poate ameliora dacă în ultima perioadă ai avut o reținere vizavi de aceasta.

Pești
Este un moment bun pentru a începe să te pregătești pentru o mutare sau pentru o schimbare pe care vrei să o faci în locuința ta. Partenerul de viață are nevoie de atenția și de iubirea ta. 

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *