Horoscop

Horoscopul zilei de azi, LUNI 18 IANUARIE 2021. Evitați stresul!

Taur
Din punct de vedere profesional simți că ești pe drumul cel bun, chiar dacă cei din jur nu văd încă rezultatele concrete. Evită stresul și întărește-ți imunitatea pentru a preveni orice neplăcere.

Gemeni
Totul se realizează cu muncă și mai puțin cu noroc în acest moment, iar ceea ce primești este strict rezultatul brut al muncii tale. Dacă nu ești totuși mulțumit, înseamnă că trebuie undeva să faci o schimbare.

Rac
Anumite situații pe care poți să le rezolvi astăzi îți vor da o stare de spirit bună, mai ales că pe unele din ele le-ai tot amânat. Ai un psihic puternic, o vitalitate bună, dar ai grijă și de sistemul tău imunitar.

Leu
Empatia și intuiția sunt calitățile care te ajută să obții ceea ce îți dorești astăzi. Poate va mai trebui să treacă un pic de timp până să îți reiei activitățile normale, dar până atunci profită de circumstanțele actuale cum poți.

Fecioară
Anumite aspecte ale sănătății te fac să nu fii chiar în formă maximă, de aceea este important să ai grijă să îți iei medicamentele sau să-ți faci exercițiile, tocmai pentru a evita neplăcerile.

Balanță
Încercați să nu vă implicați în viața altora mai mult decât trebuie, mai ales că nu aveți nimic nici de câștigat și nici de pierdut. Unele persoane nu sunt tocmai oneste și mai bine să vedeți de treburile proprii.

Scorpion
Familia te susține în demersurile tale, iar asta îți aduce o îmbunătățire a stării generale. Un progres se poate realiza și în ceea ce ține de munca ta sau efectiv îți vine o idee salvatoare.

Săgetător
Anumite persoane din familie sau prieteniile de familie poți să îți aducă un disconfort, mai ales dacă au nevoie de împrumuturi și favoruri care nu cad în cel mai bun moment nici pentru tine. Rezolvă totul cu diplomație.

Capricorn
Anumite câștiguri financiare pot veni în drumul tău sau acum poți cheltui niște bani care ți-au rămas cumva în plus și îți sunt de folos. Partenerul de viață îți este alături și acum în tot ce decizi.

Vărsător
Începi săptămâna cu forțe proaspete, chiar de nu ești sută la sută încă motivat. Încearcă să îți organizezi programul așa încât să ai timp să rezolvi totul în timp util, fără a te stresa.

Pești
Anumite slăbiciuni ale organismului nu necesită neapărat medicamente, atâta timp cât s-a lucrat până acum la îmbunătățirea sistemului imunitar. Dacă ai fost cam stresat în ultima perioada, astăzi încearcă să-ți iei o zi liberă pentru sufletul tău.

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *