Horoscop

Horoscopul zilei de azi – Nu este un moment bun pentru noi începuturi

Taur
Energia pe care o primește de la Saturn astăzi te ajută să vezi mai clar cât ai evoluat în acest an din punct de vedere profesional, care sunt realizările tale si cât ai reușit să câștigi până la acest moment. Poate că e momentul să faci noi strategii din această poziție de evoluție.

Gemeni
Mercur te poate ajuta să vorbești mai mult cu cei din jur despre obiectivele pe care le ai, despre nevoile tale din acest moment, dar și despre viziunea pe care o ai despre cum ar putea să arate viitorul. Încearcă să fii diplomat în atitudine, chiar dacă ești foarte serios.

Rac
Ai energie destul de bună astăzi, iar asta te ajută să-ți îndeplinești anumite angajamente pe care le ai. Planeta de foc, Marte, îți dă ambiție și putere să ajungi la rezultatele pe care dorești să le ai de la această zi.

Leu
Marte te ajută să fii mai expresiv în vorbă, ceea ce te poate duce la conflicte minore care trebuie depășite cu diplomație. Partenerul de viață nu poate să-ti ghicească gândurile, de aceea este nevoie să fiți deschis și comunicativi pentru a avea o zi frumoasă.

Fecioară
Valoarea muncii tale poate crește văzând cu ochii dacă ai făcut investițiile potrivite la timpul potrivit. Mercur te ajută să comunici mai bine cu cei din jur să îți exprimi mai clar speranțele, visurile și obiectivele pe care le ai pentru viitor.

Balanță
Este posibil ca astăzi să nu aveți foarte multă tragere de inimă să faceți lucruri legate de serviciu și să vreți să vă ocupați mai mult de treburile legate de casă și de familie. Poate că aveți de făcut și niște cumpărături pentru perioada care vine.

Scorpion
Aspectele actuale se așează pe sectorul domestic, al familiei și al angajamentelor pe care le aveți împreună cu partenerul de viață, iar aici pentru o ultima dată în acest an se poate intra într-un conflict care trebuie remedii prin înțelegere, compromis si empatie.

Săgetător
Marte a intrat în semnul vostru ceea ce înseamnă că vă dă mai mult curaj să vorbiți despre sectorul financiar și despre câștigurile pe care le așteptați pentru serviciile voastre. Poate că a venit timpul să renegociați un contract sau niște termeni.

Capricorn
Mercur vă ajută să comunicați mai bine cu cei din jur și să simțiți ca și cum sunteți în control asupra situațiilor din viața voastră. Sarmul vostru vă este cel mai mare aliat în acest moment, iar eforturile vă sunt recunoscute.

Vărsător
Faptul că vă bazați foarte mult pe logică poate să vă ajute în acest moment în sectorul muncii să rezolvați anumite probleme importante. Voi știți de ce sunteți capabili și în secret puteți să vă gândiți deja la următorii pași pe care urmează să îi faceți pentru a evolua personal.

Pești
Aveți foarte multe pretenții de la voi înșivă, dar și de la partenerul de viață și de la cei cu care lucrați. Nodul Nord va poate face să doriți să obțineți rezultate rapide, iar comunicarea cu cei din jur poate fi restricționată. Nu este un moment bun pentru noi începuturi. 

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *