Horoscop

Horoscopul zilei! FECIOARELOR, vă sfătuim să fiţi mai atent la cheltuieli

Se pare că nu aveţi chef de vorba cu nimeni şi va lipseşte inspiraţia. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, precum şi călătoriile lungi. Puteţi avea succes în activităţile casnice. Va sfătuim să nu faceţi nici un fel de speculaţii, pentru că există riscul să intraţi în conflict cu autorităţile.

Taur: Aveţi multe probleme de rezolvat, dar nu prea va simţiţi în formă. Ar fi bine să nu va asumaţi riscuri, pentru că este puţin probabil să aveţi succes. Aveţi răbdare şi nu va lăsaţi dominat de nervi! Va sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoană iubita.

Gemeni: Dimineaţă, aflaţi de la o rudă îndepărtată o veste care va indispune şi va da programul peste cap. Este posibil să plecaţi într-o călătorie lungă, neprevăzută. Dacă circulaţi cu maşină, aveţi mare grijă să nu încălcaţi regulile de circulaţie, pentru că s-ar putea să va coste o amendă.

Rac: Intenţionaţi să începeţi mai multe treburi deodată. Nu uitaţi că grabă strică treaba! Va sfătuim să nu speraţi la câştiguri uşoare, pentru că nu prea aveţi şanse. Acordaţi mai multă atenţie problemelor familiei!

Leu: Problemele financiare va îngrijorează. Va recomandăm să va păstraţi cumpătul şi să ţineţi cont de sfaturile unui prieten cu experienţă în acest domeniu. Evitaţi speculaţiile, că să nu aveţi necazuri!

Fecioara: Va sfătuim să fiţi mai atent la cheltuieli, că să nu aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Cel mai bine ar fi să mergeţi împreună la cumpărături. Aveţi tendinţa de a critică pe toată lumea şi riscaţi să deteriorati relaţii importante. Fiţi mai flexibil!

Balanţă: Dimineaţă s-ar putea să fiţi nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reuşiţi să va păstraţi calmul, riscaţi să nu va terminaţi treaba la serviciu şi să va certaţi cu colegii. Va recomandăm să amânaţi deciziile importante şi să nu semnaţi documente oficiale.

Scorpion: Dacă intenţionaţi să faceţi o investiţie, va sfătuim să nu va grăbiţi. Nu este o zi bună pentru afaceri. De asemenea, este indicat să nu va asumaţi riscuri. Starea de nervozitate va poate afecta relaţiile parteneriale. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unui prieten de încredere, bine intenţionat.

Săgetător: Se pare că dimineaţă sunteţi indispus şi aveţi tendinţa de a exagera. Va sfătuim să nu fiţi încăpăţânat şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu va faceţi griji din cauza banilor! În curând veţi primi o suma consistentă de la o rudă mai în vârstă.

Capricorn: Dimineaţă nu reuşiţi să va respectaţi programul, din cauza unor probleme personale. Un prieten va propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase. Pentru orice decizie importantă, consultaţi-va cu partenerul de viaţă!

Vărsător: Nu este momentul să cereţi o mărire de salariu, pentru că azi nu aveţi şanse să va faceţi înţeles cum trebuie. Va sfătuim să va limitaţi la activităţi de rutină, care nu va solicită prea mult. După-amiază, reuşiţi să va liniştiţi alături de partenerul de viaţă.

Peşti: Nu este momentul să cereţi o mărire de salariu, pentru că azi nu aveţi şanse să va faceţi înţeles cum trebuie. Va sfătuim să va limitaţi la activităţi de rutină, care nu va solicită prea mult. După-amiază, reuşiţi să va liniştiţi alături de partenerul de viaţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *