Horoscop

Horoscopul zilei! Leii sunt cam irascibili, din cauza stresului și a oboselii acumulate

Astăzi ar fi bine să evitați deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiți implicat într-un accident de circulație din vina dvs. Speculațiile financiare sunt de evitat.

TAUR
Aveți de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grăbesc să vă ajute. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, riscați să faceți afirmații pe care le veți regreta.

GEMENI
Deveniți impulsiv din cauza unor neînțelegeri cu șeful direct. Fiți prudent în afirmații! Stăpâniți-vă nervozitatea în discuțiile cu partenerul de viață, altfel riscați să tensionați atmosfera din familie.

RAC
Primiți vestea pe care o așteptați de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viață vă reproșează că nu v-ați ales bine momentul pentru această deplasare.

LEU
Sunteți cam irascibil, din cauza stresului și a oboselii acumulate. Evitați discuțiile în contradictoriu! Sunteți predispus la unele probleme de sănătate și chiar la accidente.

FECIOARĂ
Colaborarea cu un partener de afaceri vă dă dureri de cap. Totul pornește de la bani: se pare că nu vă înțelegeți în legătură cu o investiție. Evitați disputele și căutați o soluție comună.

BALANŢĂ
Din cauza unor evenimente neprevăzute, nu vă puteți respecta programul stabilit. Nu vă puneți mari speranțe într-o afacere demarată recent. S-ar putea să fiți dezamăgit.

SCORPION
Începeți o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiția să vă temperați spiritul critic. Este recomandabil să fiți conciliant în discuțiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață.

SĂGETĂTOR
Un membru al familiei nu își respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiți să îi faceți reproșuri! S-ar putea să aibă motive obiective.

CAPRICORN
Pe plan profesional, eforturile susținute din perioadă precedentă încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relațiile cu cei din jur pot avea de suferit.

VĂRSĂTOR
Partenerul de viață vă face reproșuri neîntemeiate. Păstrați-vă calmul și evitați o confruntare. Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei și, în special, partenerului de viață.

PEŞTI
S-ar putea să fiți implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Nu răspundeți la provocări! În scurt timp, situația se va lămuri și totul va reveni la normal.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.