Horoscop

Horoscopul zilei! Peștii s-ar putea să aibă necazuri

Fă-ți planuri pentru viața socială. Vei reuși să-ți impui punctul de vedere dacă vei discuta despre intențiile tale cu acele persoane care pot face diferența în ceea ce privește scopurile tale. Vei fi tentat să stai cu mâna pe armă atunci când va fi vorba despre opțiunile tale profesionale.

TAUR
Vei constata că este greu să te descurci cu problemele personale întreaga săptămână. Dacă continui să eviți aceste dileme, nu vei face altceva decât să înrăutățești situația. Ascultă sfatul cuiva în care ai încredere și pe care îl respecți. Oportunitățile privind stabilirea unui parteneriat există, dar este bine să scrii totul pe hârtie.

GEMENI
Sunt de așteptat clarificări cu cei pe care îi iubești în ceea ce privește responsabilitățile. Nu te grăbi cu hârtiile pe care le ai de rezolvat. Greșelile te vor costa timp și bani. Nu te lăsa intimidat de nimeni. Luptă pentru drepturile tale și fă-ți cunoscute intențiile.

RAC
Cineva apropiat poate că te va dezamăgi pe la mijlocul săptămânii. Încearcă să nu fii răzbunător. Cea mai bună mișcare a ta ar fi să asculți, să-ți iei deciziile în liniște și apoi să acționați. Ziua ta norocoasa va fi sâmbăta!

LEU
Te vei simți sfâșiat între viața ta personală și responsabilitățile profesionale. Încearcă să aranjezi lucrurile în așa fel încât să le împaci pe amândouă, incluzându-l și pe partenerul tău în deliberările privind afacerile. În ciuda acestor aspecte negative, va fi o săptămână bună. Ziua ta norocoasă va fi miercuri!

FECIOARĂ
Este o săptămână perfectă ca să-ți pui întrebări în ceea ce privește motivele pe care le ai ca să faci anumite lucruri. Ai nevoie de timp ca să-ți dezvolți talentele și să te implici în proiectele care te vor stimula. Fă câteva schimbări în stilul tău de viață. Cineva care deține un post important poate că va împiedica avansarea ta. Nu renunța.

BALANŢĂ
Colegii de muncă și rudele îți vor crea dificultăți în prima parte a săptămânii. Nu discuta problemele personale sau secretele cu ceilalți. Minciunile nevinovate se vor întoarce împotriva ta. Ești pe punctul de a fi blamat pentru ceva ce nu ai comis. Concentrează-te ca să-ți închei lucrările. Nu te amesteca în problemele celorlalți.

SCORPION
Dă dovadă de imaginație în creațiile tale. Evită implicarea în bârfele care îți pot ruina reputația; este bine să fii excepțional de precaut. Direcția în care ai apucat-o este dominată de confuzie. Fii exact în ceea ce spui. Evenimentele sociale îți vor deschide ușa către noi și excitante prietenii și poate chiar o nouă idilă.

SĂGETĂTOR
Încearcă să-ți stăpânești emoțiile astfel încât acestea să nu devină violente. Întoarce-te la baze și fă treabă bună. Plimbările te vor ajuta să-ți calmezi neliniștea. Te vei bucura de compania prietenilor sau a rudelor. Vei afla lucruri interesante despre moștenirea familiei consultând un membru al familiei mai în vârstă.

CAPRICORN
Spre mijlocul săptămânii vei avea șansa de a reaprinde flacăra unei relații. Iubitul tău s-a săturat de atitudinea ta negativistă și mai ales de deprimarea care te-a cuprins. Încearcă să abordezi viața la modul pozitiv. Nu are rost să-ți încerci forțele cu oamenii alături de care trăiești.

VĂRSĂTOR
Șansele de a învăța noi metode îți vor da din start un avantaj în fața colegilor. O relație ideală este pe cale să se înfiripe dacă ești destul de receptiv la întâlnirile cu ceilalți. Dacă îți organizezi cu atenție călătoriile poți să faci o mică afacere.

PEŞTI
Nu intra în conflict cu autoritățile, s-ar putea să ai necazuri. Vei fi tentat să-ți impui părerile celorlalți. Implică-te sufletește în ceea ce faci și nu mai irosi timpul certându-te. Cineva cu care lucrezi va încerca să-ți paseze responsabilitățile sale. Limitările din carieră vor avea repercusiuni și din punct de vedere financiar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *