Horoscop

HOROSCOPUL ZILEI: Vărsătorii vor pleca într-o călătorie

Vă angajați într-un nou proiect care ar putea să vă aducă avantaje materiale substanțiale, dar nu veți mai avea timp liber. Aveți grijă să nu vă neglijați familia și prietenii!

TAUR
Nu sunteți mulțumit de nimic și vă enervați repede. Nu vă descărcați nervii pe cei din jur! Păstrați-vă cumpătul și sa nu exagerați. Cu răbdare, toate se vor rezolva ușor.

GEMENI
În prima parte a zilei, aveți tendința să le căutați tuturor nod în papură. Seara petreceți momente plăcute alături de partenerul de viață.

RAC
S-ar putea ca o persoană apropiată să vă dezamăgească. Sunteți foarte energic și împrejurările vă sunt favorabile. Aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți.

LEU
Sunteți îngrijorat din cauza problemelor financiare. Vă puteți baza pe ajutorul unei persoane mai în vârstă. Se ivește ocazia să câștigați ceva în plus pe lângă salariu.

FECIOARĂ
Este posibil să vă certați cu o colegă de serviciu, despre care aflați că vă bârfește. Păstrați-vă calmul și ascultați-vă intuiția! Stați mai mult în mijlocul familiei.

BALANŢĂ
Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche și s-ar putea să vă certați cu partenerul de viață. Gândiți-vă bine înainte de a face acuzații! Nu acționați sub impulsul momentului!

SCORPION
Nu vă ambiționați să vă rezolvați singur toate problemele. Sunteți obosit și este cazul să acceptați ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoana mai în vârstă vă ajută să aplanați un conflict cu un partener de afaceri.

SĂGETĂTOR
O ruda mai în vârstă vă atrage atenția că nu vă purtați corect. Fiți prudent, ca să evitați deziluziile și certurile. Aveți mai multa grija de sănătate!

CAPRICORN
Aveți sentimente contradictorii în ceea ce privește problemele profesionale și de familie. Reușiți să vă limpeziți puțin gândurile și petreceți momente plăcute alături de persoana iubită.

VĂRSĂTOR
S-ar putea să plecați într-o călătorie. Deși aveți tendința să cheltuiți cam mult, aveți șanse să obțineți mari satisfacții. Descoperiți cu surprindere cât de bine vă simțiți într-un colectiv nou.

PEŞTI
Sunteți energic și aveți dispoziția necesară pentru a rezolva o problemă partenerială mai veche. S-ar putea să vă dezamăgească un prieten în care ați avut mare încredere.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *