Eveniment

„HOSPICE Bike Tour ” la Chișinău

Bicicliști amatori vor lua startul pe 15 iunie la ora 8:00 de la sediul Hospice Angelus Moldova în cadrul primei ediții a Hospice Bike Tour. 

Evenimentul are ca scop de strângere de fonduri pentru susținerea serviciilor de îngrijire paliativă oferite gratuit de către hospice. Participanții vor parcurge, în perioada 15-20 iunie 2016, 563 km, pentru o cauză caritabilă.

Obiectivul este colectarea a 10.000 euro, bani ce vor fi utilizați pentru îngrijirea copiilor și adulților cu boli incurabile, în stadiu progresiv, avansat și cu un prognostic limitat de viață, beneficiari ai serviciilor de îngrijire paliativă oferite gratuit de Hospice Angelus în Republica Moldova. 

În cadrul evenimentul vor avea loc întreceri între Hospice Angelus Moldova și Hospice Casa Speranței din București, trecând totodată prin filiala Hospice Casa Speranței de la Brașov. Aceasta este prima ediție a evenimentului, urmând ca anul viitor să fie unul cu participare deschisă.

Traseul va avea cinci etape, una dintre acestea incluzând oprirea la centrul de îngrijire Hospice Casa Speranței din Brașov. 

TIMPUL.MD

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *