Bună Dimineața

Hotelul „Codru” din Orhei – fără baie și wifi numai pentru administrație

A avut grijă de tinerele familii, a construit adăpost câinilor vagabonzi ca să nu atace orășenii și alte fapte bune, însă a uitat de turiști. Să fie din cauza că cei din urmă nu participă la alegeri?

Hotelul „Codru” din orașul Orhei aparține municipalității. Spre deosebire de alte hoteluri, „Codru” oferă servicii la prețuri accesibile, însă nu și condiții.

Chiria celei mai ieftine camere este de 150 de lei. Are un pat sau două, un dulap, o masă și două pahare pe ea. Persoana de la recepție atenționează consumatorul: „în cameră nu este nimic – nici televizor, nici baie. Veceul se află la capătul coridorului”.

Pentru un turist sărac care vine pentru o perioadă lungă de timp, este o ofertă bună. Însă, opțiunea este foarte proastă, atunci când se descoperă că, camera de baie de la capătul coridorului are numai un veceu. Baia este folosită pentru altceva, cum ar fi păstrarea produselor chimice de curățat, căldărilor, cârpelor, teurilor, măturilor. Respectiv, turistul cazat într-o cameră de 150 de lei nu are posibilitatea să se spele pe parcursul vizitei în Republica Moldova.

Femeia de la recepție spune că exista cândva o baie comună, dar acum nu mai este. Întrebată unde un turist se poate spăla, ea ridică din umeri. „Dacă vreți baie, închiriați o cameră de 280 de lei”, adică una ce costă aproape dublu.

Alta e povestea cu wifi-ul. Paradoxul este că poți recepționa wifi la parter, doar că foarte slab, pe când la etajul doi, în apropiere de cabinetele contabilității și anticamerei, unde sunt instalate și două fotolii cu o măsuță, rețeaua de internet este puternică. Dacă rogi recepționista, îți spune și parola rețelei. Administrația are parte de servicii bune, pe când vizitatorii caută wifi cum ar căuta țânțari.

Dragă administrație publică locală a orașului Orhei, investiți și în condițiile adecvate pentru toți oamenii, nu doar pentru potențialii voștri votanți!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *