IT&C

Hram la Cimişlia, pe ritmuri de Wi-Fi gratuit!

”Oferirea serviciului de Wi-Fi gratuit de către StarNet, în oraşele în care este prezent, este deja o carte de vizită a companiei. Toată lumea ştie de acest proiect, apreciază iniţiativele sociale pe care la face StarNet şi aşteaptă cu nerăbdare noutăţile pe care le aducem. Iată că Cimişlia devine al 7-lea oraş în care StarNet face comunităţii un astfel de cadou: zone Wi-Fi cu acces gratuit la Internet, oferind astfel tuturor posibilitatea de a comunicat liber pe net”, a menţionat Andrei Zuza, Şef Centru Regional Cimişlia, StarNet.

Încă un motiv de bucurie este deschiderea oficială a centrului de vânzări StarNet din Cimişlia. Oficiul este îmbrăcat de sărbătoare şi aşteaptă toţi locuitorii cu oferte speciale la serviciile de Internet, Televiziune şi Telefonie, apreciate de zeci de mii de clienţi din alte localităţi.

În prezent, StarNet are acoperire în 14 oraşe din Moldova, în care a trasat cea mai modernă reţea de Internet şi oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Până acum au fost inaugurate zone Wi-Fi în Chişinău, Ungheni, Soroca, Hânceşti, Sângerei, Făleşti şi Cimişlia.


 
D.C.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *