DIVERSE

Ibericii şi-au lansat oferta pentru titlu: Spania – Polonia 6-0

Considerată principală favorită la câştigarea trofeului mondial, Spania a făcut instrucţie pe teren propriu cu reprezentativa Poloniei, într-un meci amical disputat la Murcia cu tribunele pline.

Trupa lui Vicente del Bosque a dominat partida încă de la fluierul de start, acţiunile nenumărate de atac ale ibericilor aducând un spectacol fotbalistic superb pe stadionul de la Murcia, în faţa unei echipe a Poloniei, care, deşi s-a apărat necontenit, nu a reuşit să stopeze tăvălugul ofensiv al spaniolilor.

Golul nu s-a lăsat prea mult aşteptat, în minutul 12m golgheterul minune al Spaniei, David Villa, a reuşit deschiderea scorului cu un şut sec din careul mic, după o pasă de excepţie de pe partea stângă de la Iniesta.

Tot Iniesta a stat şi la baza celui de-al doilea gol, venit după doar două minute, acesta înălţând inteligent o minge peste fundaşii adverşi până la Xavi, care a pasat simplu în careul gol la David Silva, acesta marcând fără probleme pentru 2-0.

Până la pauză, Spania a dominat copios, timp în care Polonia a reuşit o singură dată să-l pună la încercare pe Iker Casillas, care a intervenit superb în minutul 26 la un şut trimis de Peszko.

Repriza secundă a debutat, cum altfel, decât cu un gol al ibericilor. Alonso a făcut 3-0 pe tabelă după o fază fixă de pe dreapta, executată până în centru la el, şutul în forţă pe jos fiind deviat de polonezi în poartă. Doar şapte minute au trecut şi scorul a devenit 4-0 în favoarea Spaniei, Fabregas marcând din pasa lui Alonso.

Festivalul de goluri ale spaniolilor nu s-a oprit aici, Fernando Torres, trimiţând şi el mingea la doar 10 minute după ce a intrat pe teren în locul lui David Villa. Minutul 81 a închis spectacolul golistic, Pedro marcând şi el pentru un 6-0 fără drept de replică.

Sursa: onlinesport

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *