Pui apetisant în sos de roşii cu cașcaval
Ingrediente
2 linguri ulei
4 bucăți piept de pui
1 ceapă, tocată
2 căței de usturoi, pisați
450 g pastă de tomate
120 g smântână
50 g cașcaval ras sau parmezan + 1-2 linguri pentru servire
1 linguriță mix de condimente
pătrunjel, după gust
sare
piper.
Mod de preparare
Condimentezi pieptul de pui cu sare și piper, după gust. Îl rumenești într-o tigaie, în puțin ulei, în jur de 3-5 minute, pe fiecare parte. Scoți pe o farfurie.
Sotezi ceapa și usturoiul, până se înmoaie. Adaugi pasta de tomate, smântâna, cașcavalul și mixul de condimente. Sărezi și piperezi, după gust.
Lași să dea ușor în clocot, amestecând din când în când, apoi întorci puiul în tigaie. Presari cașcavalul păstrat. Servești cu pătrunjel tocat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!