Actualitate

Igor Dodon amenință cetățenii R Moldova care au protestat pașnic: „Nu vă jucați cu focul”

„Regret poziția oponenților mei politici care au dat dovadă că încă nu au maturitate politică să recunoască democrația în Republica Moldova și incită oamenii la ură, la proteste, la nerecunoașterea legilor. Stimați oponenți politici aveți curaj, măcar aici să recunoașteți înfângerea.

Aceste speculații de pe dreapta creează și deja apart un val de contraproteste de pe stânga. Noi șapte ani, partidele moldovenești, pro stataliste, am așteptat această victorie. Eu am organizat 50 de proteste în ultimii patru ani, nu vă jucați cu focul. Oamenii din teritoriu mă sună și mă întreabă când să vină la proteste. Eu nu vreu să fac acest lucru. Eu chem oameni la liniște. Stimați susținători ai mei, care ați votat pentru mine, nimeni nu iesă la proteste până când eu nu o să spun.

Eu am cerut și cer încă o dată de la toți oponenții politici, liniștiți-vă, alegerile au trecut! Nu utilizați copiii ca carne de tun, eu știu ce faceți voi prin licee. Profesorilor care sunt implicați în acest lucru, celor de la universități care nu le pun lipsă la lecții dacă merg la proteste. Noi avem nevoie de liniște în RM”, a spus Dodon în timpul conferinței. 

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *