Actualitate

Igor Dodon impune reguli noi la Președenție

„Reguli noi în aparatul președintelui. Am aflat cu surprindere că în cadrul Președinției, în patru ani, practic nu au fost organizate ședințe de lucru de planificare de dimineață nici cu aparatul, nici cu consilierii. Vă informăm că șeful statului a desfășurat astăzi prima ședință de lucru cu toți consilierii nou-numiți. Au fost prezentate prioritățile pentru săptămâna curentă. Așa se va întâmpla zilnic de azi înainte. Avem o agendă plină pentru această săptămână, vă invităm să o urmăriți.

De asemenea, s-a desfășurat prima ședință cu întreg aparatul președintelui, în număr de peste 70 de persoane. Angajaților aparatului li s-a comunicat faptul că astfel de întâlniri vor avea loc săptămânal. În același context, șeful statului a menționat că cea mai importantă solicitare pe care o are față de colaboratori este profesionalismul. Igor Dodon a solicitat implicare maximă de la fiecare angajat.

Totodată, șeful statului a dat asigurări că, în viitorul apropiat, clădirea Președinției va fi reparată, iar acest lucru se va realiza din surse externe, fără a pune cheltuielile respective pe seama bugetului de stat”, a precizat Ceban. 

ziarulnational.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *