Actualitate

Igor Grosu, președinte interimar PAS: Unioniștii să meargă SEPARAT DE PAS, să se grupeze într-un pol

„Noi am discutat lucrul acesta cu partenerii din Parlament și cu cei din opoziția extraparlamentară și le-am spus foarte bine: spre exemplu, pentru unioniști – ar fi bine ca unioniștii să se grupeze într-un pol. PAS, cel mai probabil, în opinia mea, va merge singur la aceste alegeri anticipate”, a declarat Igor Grosu în ianuarie anul curent.

Totodată, el a menționat că PAS va merge cu mesajul pro-european. „Noi am avut experiența a două blocuri și, din prisma acestor experiențe și a ultimelor alegeri, consider că e bine să ne concentrăm eforturile în două părți: pe de o parte – cei care pledează mai activ, mai pronunțat pentru apropierea cu România, vorbesc de unioniști – e bine să se regrupeze. Pe de altă parte – noi vom merge cu mesajul nostru pro-european. Nu avem divergențe cu unioniștii, dar din punct de vedere al campaniei electorale, eu cred că mai bine ar fi așa, să ne ajutăm reciproc în cadrul campaniei”, a precizat Grosu, pentru sursa citată.

 Amintim că Alianța pentru Unirea Românilor a început formarea unui singur pol politic, iar la alegerile parlamentare din București a fost votată de peste 60 de mii de români din R. Moldova și diasporă. Doar cu aceste voturi, AUR are garantată accesul în Parlament.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *