Fotbal

Ilie Dumitrescu a plecat din Ghencea: STEAUA – ASTRA 1-1

"Eu demisionez, nu pot să stau într-un loc unde nu sunt dorit. Să vină cineva care este iubit, care poate să ducă mai departe ce a făcut Piţurcă. Dacă lumea nu are încredere în mine, asta e. Steaua va avea un cuvânt greu de spus în acest an şi cu siguranţă va câştiga campionatul. Decizia mea de a demisiona este irevocabilă", a spus Ilie la finalul meciului, pentru Digisport.

"Îi mulţumesc lui Gigi Becali pentru încrederea acordată. Mi-am dorit foarte mult să câştig campionatul şi Cupa României, asta le-am spus şi jucătorilor la final de meci. Păcat că n-am reuşit să ne distanţăm la trei puncte de Dinamo, de Rapid. Sper ca la următorul joc al Stelei să fie stadionul plin, jucătorii au nevoie de sprijinul fanilor, probabil că şi-au îndeplinit obiectivul. Le mai transmit un mesaj celor care sunt contra acestei echipe: Nu o să-i puteţi lua echipa lui Gigi Becali, decât dacă Doamne fereşte se întâmplă ceva cu el", a mai spus Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu a preluat echipa Steaua pe 11 august, după ce Victor Piţurcă, antrenorul cu care "roş-albaştrii" au efectuat pregătirea de vară, a renunţat la colaborarea cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

Sursa: realitatea.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *