Politică

Imagini din satelit. O nouă zi în care rușii au făcut coloane de mașini de 20 kilometri la granița cu Georgia

Noi imagini din satelit arată că marți au fost coloane de mașini de 20 kilometri la granița Rusiei cu Georgia, în contextul în care rușii cu vârstă de încorporare fug din țara natală pentru a scăpa de mobilizarea militară în războiul președintelui Vladimir Putin condus în Ucraina.

„Cele mai recente imagini din satelit, de astăzi, 27 septembrie, de-a lungul graniței Rusia – Georgia și a ambuteiajului extins (~20 km lungime) care se apropie de punctul de control al frontierei Upper Lars (lat/lon: 42.768, 44.631), precum și trecerea frontierei Lars (lat/lon: 42.740, 44.627)”, scrie pe Twitter Maxar Technologies.

Coloana de mașini se întindea pe aproximativ aceeași distanță pe care se întindea și luni, potrivit imaginilor Maxar Technologies.

Potrivit Frontex, în ultima săptămână, aproape 66.000 de cetățeni ruși au intrat în UE, mai mult cu 30% față de săptămâna precedentă. Majoritatea au ajuns în Finlanda și Estonia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Si totusi Perestroica lui Gorbaciov,Dumnezeu sa-l ierte, nu s-a terminat, se v-a incheia cu restructurarea Rusiei. Cu asta se va termina si KINOul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *