CSI / Rusia

Imagini scandaloase. „Bucătarul lui Putin”, Prigojin filmat într-o pușcărie rusească recrutând „carne de tun” pentru războiul din Ucraina

„Bucătarul lui Putin”, Evghenii Prigojin a fost filmat în curtea unei pușcării. Rusul este ”capul” grupării Wagner.

Oligarhul Evghenii Prigojin, care conduce și finanțează grupul de mercenari Wagner, a vizitat personal o colonie penală pentru a recruta noi „soldați”, se arată pe pagina noastră de Twitter.

Înconjurat de prizonieri îmbrăcați în negru, Prigojin face următoare prezentare: „Sunt reprezentantul unei companii militare private. Poate că ați auzit de ee – se numește PMC Wagner. Războiul este greu. Consumul meu de muniție este de aproximativ două ori și jumătate mai mare decât la Stalingrad.

Primul păcat este abandonul. Nimeni nu dă înapoi. Nimeni nu se retrage. Nimeni nu se predă. Când te antrenezi, ți se va spune despre cele două grenade pe care trebuie să le ai la tine. Al doilea păcat este alcoolul și drogurile. Într-o zonă de război – atâta timp cât ești cu noi timp de șase luni, ești într-o zonă de război tot timpul. Iar al treilea păcat este jefuirea. Inclusiv contactul sexual cu femeile din zonă. Floră, faună, oameni de acolo, orice.

Vârsta minimă pe care o primim este de 22 de ani. Dacă este mai tânăr, o hârtie de la ruda cea mai apropiată care să ateste că nu se supără. Vârsta maximă, în mod convențional, este de 50 de ani. Dar dacă ești puternic, facem câteva teste de bază chiar aici, la interviu, pentru a vedea cât de puternic ești. Condiția fizică este esențială. Vedem cât de puternic ești, apoi luăm o decizie și te acceptăm.

Veniți să luptați în Ucraina și veți fi răsplătiți cu libertatea voastră – dacă reușiți să vă întoarceți în viață.

El le dă bărbaților 5 minute pentru a face o alegere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *