Politică

În acest an, Dodon nu va vedea muntele Athos. Magistrații CSJ au respins solicitarea avocaților

Socialistul Igor Dodon, învinuit de corupere pasivă, organizarea și acceptarea finanțării partidului politic din partea unei organizații criminale, nu va merge în perioada 31 martie – 10 aprilie în pelerinaj la mănăstirile de pe muntele Athos din Grecia. O hotărâre în acest sens a fost pronunțată vineri, 24 martie, de către magistrații Curții Supreme de Justiție (CSJ), scrie Vocea Basarabiei.

Dodon declară că decizia magistraților CSJ, prin care i-a fost respinsă solicitarea de a i se permite o deplasare în Grecia pentru câteva zile, este un „abuz”.

Menționăm că Igor Dodon a fost eliberat din arest la domiciliu prin decizia Curții Supreme de Justiție (CSJ) din 18 noiembrie. Atunci, acesta a fost plasat atunci sub control judiciar pentru 60 de zile, având interdicția de a părăsi țara.

Dodon este cercetat într-un dosar penal în care este învinuit de îmbogățire ilicită, corupere pasivă, trădare de Patrie și acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală. Asta după ce în luna mai 2020 a fost publicat un video în care se vede cum fostul președinte de țară primește o pungă neagră de la liderul PDM Vlad Plahotniuc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Bai Dodoane, vezi ce inseamna sa nu spui adevarul si cum te pedepseste Dumnezeu pentru miniuna !
    Incepand de acum nu mai ai acces pa muntele Sfant la Athos !
    Asa sa-ti ajute Dumnezeu !

  2. Ce să caute draqul la mănăstire? La Vatoped se află o comunitate remarcabilă de monahi români, iar aceasta este cea mai importantă mănăstire de pe Muntele Athos. Vrea cumva preaimbecilul ”poliglod” să-i convingă pe preasmeriții călugări români, că ei ”se nevoiesc” în ”limba moldovenească”? Când te credeai mare și tare, tu, nemernice Dodoane, ți-ai permis orișice toane! Fosta-i nene, cât ai fost, acum ești fără de rost. Și ca om de omenie, asta îți doresc eu ție: să nu spurci, ce nu-i spurcat și să știi, e-adevărat, vei fi azi și-n veșnicie în spurcată cârdășie! L-ai pupat pe dracu-n-dos, acum ești fără folos! Să fii blestemat în veacul veacului, buhai nemernic de Sadova! Să te ia draqu, cu tăt cu gașca ta de blestemați, tu, scârbavnic pravoslavnic închinat draqului! Îmi asum blestemul în numele tuturor martirilor neamului românesc de care bă bateți joc cu infernală aroganță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *