Eveniment

În ajun de Paști, cu daruri la oamenii dragi

Am fost la mai multe personalități: Alexandru Negriș, Mihail Ion Ciubotaru, Mihail Gheorghe Cibotaru, Sergiu Nucă, Alexandru Donos, Călina Trifan, Raisa Lungu-Ploaie, Igor Crețu, Liubomir Iorga și Elena Gheorghiu.

Ne-am bucurat să-i revedem, dar s-au bucurat și ei că nu i-am uitat.


Campania de binefacere a fost organizată împreună cu restaurantul „Vatra Neamului, Uniunea Cultural-Artistică „Vatra Neamului”, Academia de Științe a Moldovei, Uniunea Teatrală din Moldova și, desigur, ziarul TIMPUL, care a inițiat acțiunea de caritate în 2003, după trecerea în eternitate a marelui nostru cântăreț Nicolae Sulac. Au contribuit la această acțiune mai multe companii: „Monistar SRL (director general – Dumitru Vicol), „Codru-ST” în frunte cu Ion Chilianu, „Vinăria Purcari” (Victor Bostan), „Franzeluța SA” (Victor Cojocaru), Combinatul de carne și mezeluri „Pegas” (Pavel Bespaliuc), avicola SRL „Adalva” (Vlad Erhan) ș.a.


Am venit cu daruri pentru persoanele care nu se pot deplasa și care au nevoie de sprijinul nostru moral.

Pe 8 mai, la Restaurantul-muzeu „Vatra Neamului” va avea loc o masă festivă în cinstea și pentru sănătatea a 70 de persoane nevoiașe. Evenimentul face parte din Dineurile „Unitate prin Bunătate” oferite o dată pe lună de către restaurantul și Uniunea Cultural-Artistică „Vatra Neamului”.

Aceste manifestări au menirea de a ne face mai sensibili la durerile celor dragi, care au nevoie de ajutorul nostru. În ajunul Învierii Domnului, vrem să luminăm sufletele și casele acestor oameni, care s-au zidit pentru cultura noastră.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *