Social

În ce stare se află fetița de doi ani, care a căzut în gol de la etajul opt al unui bloc de locuit din Capitală

Fetița de doi ani, care în seara zilei de marți, 13 iunie a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuit din Capitală, se află în continuare în comă de gradul trei, fără schimbări esențiale, a declarat purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, transmite Ziarul de Gardă.

Fetița este internată în secția de reanimare. Starea de sănătate a acesteia rămâne neschimbată.

„Este în comă de gradul trei în continuare, fără schimbări esențiale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu.

Vă amintim că în seara zilei de marți, 13 iunie, polițiștii au fost sesizați, despre faptul că o fetiță a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuit din sectorul Centru al Capitalei. Polițiștii anunță că în cadrul cercetărilor au stabilit că geamul apartamentului era deschis, fetița urcând pe pervaz și sprijinindu-se de plasă a căzut în gol.

„Polițiștii au fost sesizați cu puțin timp în urmă despre faptul că un copil a căzut de la etajul 8 al unui bloc de locuit din sectorul Centru al capitalei. În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că geamul apartamentului era deschis, fetița urcând pe pervaz și sprijinindu-se de plasă a căzut în gol.

Minora împreună cu mama au fost transportate la spital, iar medicii fac tot posibilul să salveze viața micuței”, anunța Poliția.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *