Actualitate

În celulele unor deținuți au fost găsite telefoane mobile, alcool și două narghilea

Perchezițiile au fost efectuate de un grup mixt format din angajaţii Direcției regim și supraveghere, Direcţia Securitate şi Investigaţii Operative și Direcția Securitate Internă a Departamentului Instituţii Penitenciare, în comun cu angajații penitenciarelor din raza municipiului Chișinău.

În rezultatul verificărilor de specialitate, oamenii legii au ridicat din diverse ascunzişuri improvizate: 18 telefoane mobile și 51 accesorii pentru acestea, 4 cartele SIM, 52 lei, două narghilea, 10 muştucuri, 5 litri de alcool și 4 litri de băutură alcoolică „bragă” și 8 seturi de cărţi de joc.

Toate materialele identificate au fost transmise Inspectoratului de Poliţie Orhei în scopul investigării cazurilor. Obiectele ridicate urmează a fi nimicite conform procedurii stabilite.

Angajaţii instituţiilor de detenţie din ţară, desfăşoară cu regularitate percheziţii planificate şi inopinate asupra persoanelor private de libertate şi în celulele acestora, fapt care contribuie la excluderea fenomenului infracţional şi asigurarea securităţii în instituţiile de detenţie din ţară.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *