Politică

(ÎN DIRECT) Protestatarii la discuții cu Candu. ”Probabil în martie 2016 vom avea alegeri anticipate”. FMI va evalua activitatea Băncii Centrale

(UPDATE) Candu: Viața este grea. Cu toții suntem în aceeași țară.

(UPDATE) Candu: Îmi doresc ca legea să stea în capul mesei. În R. Moldova nu cred că există instituție care poate da notă activității unei bănci centrale. Spun în premieră: mâine expediez o cerere către FMI să evalueze activitatea Băncii Centrale

(UPDATE) Protestatar: Probabil în martie 2016 vom avea alegeri anticipate

(UPDATE) Protestatar: Nu vom obține restituirea miliardului, cei de la conducere nu vor aduce un trai mai bun oamenilor. Vrem un CCA neafiliat politic. Ați venit la scrutinul din 30 noiembrie, dar ați uitat să spuneți că ați furat miliardul, nu dvs personal, ci clasa politică. Întreaga clasă politică este una hoață. Această putere politică împreună cu opoziția este într-un câmp ilegal… dacă ați fi spus cetățenilor că i-ați furat, și că vă veți juca cu Kroll, altele ar fi rezultatele.

(UPTATE) Candu: Alegerile anticipate ar aduce doar o criză mai profundă. Toate sondajela arată că cetățenii nu își doresc asta. 

Protestatar: Alegerile anticipate ar scoate țara din captivitate. Când s-a aflat că guvernul este complice la furtul miliardului, de ce nu s-a propus demisia lui?

(Știre inițală) Membrii Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr” vor merge astăzi la ora 15:00, la sediul Parlamentului, unde vor avea o întîlnire cu speaker-ul Andrian Candu. Anunţul a fost făcut de unul din liderii Platformei, după întrevederea cu premierul Valeriu Streleţ, transmite CURENTUL.

„Noi am salutat efortul domnului Streleţ de a fi prezent la această întîlnire. Azi dimineaţă am fost invitaţi şi nu aveam cum să nu ne prezentăm. Nu deviem nici un pas de la revendicările din 6 septembrie. Lucrurile de principiu nu se discută. Unitatea noastră este mai presus de orice. Prin unitate vom fi mai tari, prin unitate îi vom forţa să implementeze proclamaţia noastră”, a declarat Năstase, precizînd că nu a văzut disponibilitatea clară de rezolvare a lucrurilor.

De asemenea, acesta a spus că, în această dimineaţă, a primit un apel telefonic de la un reprezentant al preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu.

„Am fost invitaţi la ora 15:00 la sediul Parlamentului pentru discuţii. Vom merge la Parlament. Noi trebuie să nu fim ca ei, să fim mai buni, mai curaţi”, a conchis Andrei Năstase.

sursa: timpul.md/curentul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *