Actualitate

În fața Primăriei Chișinău va avea loc o acțiune de protest

„Până aici! Ne-am săturat! Ieșim la protest să ne apărăm votul! Justiția controlată de Plahotniuc a călcat în picioare opțiunea liberă și democratică a cetățenilor. Ei au scuipat și au dat pe jos cu ceea ce ne-a mai rămas de preț – votul nostru”, este mesajul organizatorilor, lansat pe pagina de Facebook care anunță protestul. „Plahotniuc vrea să ne arate că lui nu-i pasă de oameni! Că el decide în această țară – decide cine câștigă și cine pierde. Noi însă ne vom apăra votul, pentru că e unica armă care ne-a rămas împotriva dictaturii. Noi le spunem ferm uzurpatorilor – ne vom apăra votul cu orice preț!”, se mai spune în mesaj.

La fel și liderul PAS, Maia Sandu invită pe locuitorii capitalei la protest ca să-și apere votul. „Ceea ce se întâmplă acum e dictatură pe față. Suntem obligați să ieșim azi, să ne apărăm votul.”, a spus Maia Sandu.

După ce a fost creat evenimentul, peste o mie de oameni de pe rețelele de socializare s-au arătat interesați de protestul față de anularea alegerilor din Chișinău.

Timpul.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *