Actualitate

În fața Primăriei Chișinău va avea loc o acțiune de protest

„Până aici! Ne-am săturat! Ieșim la protest să ne apărăm votul! Justiția controlată de Plahotniuc a călcat în picioare opțiunea liberă și democratică a cetățenilor. Ei au scuipat și au dat pe jos cu ceea ce ne-a mai rămas de preț – votul nostru”, este mesajul organizatorilor, lansat pe pagina de Facebook care anunță protestul. „Plahotniuc vrea să ne arate că lui nu-i pasă de oameni! Că el decide în această țară – decide cine câștigă și cine pierde. Noi însă ne vom apăra votul, pentru că e unica armă care ne-a rămas împotriva dictaturii. Noi le spunem ferm uzurpatorilor – ne vom apăra votul cu orice preț!”, se mai spune în mesaj.

La fel și liderul PAS, Maia Sandu invită pe locuitorii capitalei la protest ca să-și apere votul. „Ceea ce se întâmplă acum e dictatură pe față. Suntem obligați să ieșim azi, să ne apărăm votul.”, a spus Maia Sandu.

După ce a fost creat evenimentul, peste o mie de oameni de pe rețelele de socializare s-au arătat interesați de protestul față de anularea alegerilor din Chișinău.

Timpul.md 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.