Lumea

În Germania, o femeie s-a căsătorit cu un câine: detalii (Foto)

În loc de verighetă, mireasa va purta la gât un lanț de aur cu litera B. O nuntă neașteptată a avut loc în Germania. Cavalerii de onoare au fost o fată și câinele ei.

Nunta a fost celebrată în luna iulie în Oldenburg, în nordul Germaniei. Câinele s-a dovedit a fi o corcitură pe nume Bantu și își petrecuse 10 ani în adăpostul local de câini. Nimeni nu a vrut să îl socializeze. Un rezident local, pe nume Christine, a ales acest câine și l-a luat în grijă.

“În semn de recunoștință, adăpostul i-a oferit fetei un cadou neobișnuit de ziua ei. A fost organizată o ceremonie de nuntă pentru ea și Bantu. Tatăl lui Christine a condus-o de mână pe Christine pe culoar, unde o aștepta un mire cu patru picioare, îmbrăcat într-un sacou de cină pentru câini. În loc de “da”, el a spus “woof””, se arată în raport.

La ceremonie a participat și un funcționar de registru, iar sala a fost decorată cu flori și baloane. Christine și Bantu au tăiat tortul de nuntă. În loc de verighetă, mireasa va purta la gât un lanț de aur cu litera B.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *