CSI / RusiaPolitică

În plin război, presupusa amantă a lui Putin organizează un festival. Kabaeva a purtat panglica Sf. Gheorghe în piept

În timp ce Putin bombardează toată Ucraina, presupusa amantă a sa Alina Kabaeva a organizat la Moscova festivalul de gimnastică ritmică care îi poartă numele. Panglica Sf. Gheorghe și litera „Z” făceau parte din decorul festivalului, potrivit Newsmaker.md.

Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie roz, care costă peste 1600 de dolari, cu un decolteu adânc și o panglică Sf. Gheorghe pe piept. Ea a urcat pe scenă în momentul în care interpretul Lev Leșcenco cânta piesa „Ziua Victoriei”.

„Acesta este un eveniment care nu ține de trecut (Marele Război Patriotic), rămâne cu noi, pentru că această mare victorie ne-a confirmat dreptul la viață. Festivalul nostru de astăzi este un omagiu adus memoriei, recunoștință pentru poporul învingător. Acesta este buchetul nostru de flori către flacăra veșnică a victoriei”, a spus Kabaeva, citată de TSN.

Arena VTB a găzduit deschiderea grandiosului festival Alina, care a reunit atât legende ale gimnasticii ritmice, cât și sportivi începători. Campionul olimpic de patru ori Alexei Nemov, surorile Averinei și-au demonstrat abilitățile, iar celebra antrenoare Irina Viner stătea în sală.

Potrivit Meduza, Statele Unite au pregătit un pachet de sancțiuni împotriva președintelui consiliului de administrație al National Media Group, Alina Kabaeva, dar până acum a amânat implementarea acestuia, scrie The Wall Street Journal.

Unul dintre motivele pentru aceasta este teama că Vladimir Putin ar putea „reacționa agresiv” la acest lucru, a declarat pentru publicație unul dintre oficialii Trezoreriei SUA.

Potrivit surselor WSJ, Washingtonul consideră că impunerea de sancțiuni împotriva Alinei Kabaeva ar putea duce la „o nouă escaladare a tensiunilor dintre Rusia și Statele Unite”.

Potrivit publicației, autoritățile americane consideră că Kabaeva este mama a „cel puțin trei copii” ai lui Putin și că poate juca un rol important „în ascunderea averii personale a lui Putin în străinătate”.

Sursa: Newsmaker.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. MOLDOVA E DATOARE URGENT SA SI CUMPERE , TANCURI , ARTILERIE , RACHETE JEVELIN , RACHETE STINGERS ! SUNTEM DATORI SA APARAM TARA ! NU PUTEM LUPTA NUMAI KALASHNIKOV !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *