Eveniment

În Portul Giurgiulești va acosta o motonavă de croazieră olandeză

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor în comun cu IP „Căpitănia Portului Giurgiulești” a anunțat că organizează o întâmpinare a pasagerilor cu tradiții și obiceiuri moldovenești. În conformitate cu programul stabilit, în Port va fi organizată o masă cu bucate tradiționale moldovenești. Pasagerii vor fi primiți cu pâine și sare de Ministrul Iurie Chirinciuc și Lidia Bejenaru, renumita bunica din Văleni, care bate doba.  

În continuare pasagerii se vor familariza cu tradițiile și obiceiurile moldovenești din zona de sud a țării. La ora 12.00, nava va părăsi Portul.
 
Anterior, la 28 mai 2016, motonava de croazieră „ANISHA” a acostat, în „Portul de pasageri și mărfuri Giurgiulești”, cu 161 de pasageri și un echipaj de 53 de persoane. Nava a staționat 4 ore în port.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor precizează că pentru anul 2016, în perioada iunie-septembrie, au fost planificate 8 intrări și sunt preconizate încă 6 intrări ale navelor de această capacitate.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *