Ultima oră

În premieră! Campionatul European de culturism, la Chișinău!

Festivalul „Mărţişor-2013” ne aduce un șir de spectacole

În perioada 1-10 martie, cu ocazia desfășurării Festivalului Internaţional de Muzică „Mărţişor-2013”, pe scenele din R. Moldova vor avea loc un șir de concerte de muzică populară, muzică corală, muzică simfonică, muzică uşoară, jazz şi dans. Acestea vor fi susținute atât de artiștii din R. Moldova, cât și de cei din România, Ucraina, Elveţia, Franţa, Lituania și Rusia. Concertele vor avea loc la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, Sala cu Orgă şi Filarmonica Naţională.

„Moldovagaz”: Cine consumă, acela să și achite!

Deși săptămâna trecută „Moldovagaz” a fost obligată de Curtea Internaţională de Arbitraj Economic din Moscova să achite o datorie de 435,7 mln. dolari pentru 2009, aceasta anunţă că nu intenţionează să se supună, deoarece cea mai mare parte din sumă revine părții transnistrene.
Potrivit şefului Direcţiei generale securitate şi eficienţă energetică din cadrul Ministerului Economiei, Vadim Ceban, „Moldovagaz” spune că partea dreaptă a Nistrului îşi achită cu regularitate plăţile pentru gazul consumat, în timp ce se atestă neplăţi din partea „Tiraspolgaz”. Cine a consumat gazul, acela trebuie să achite”, a declarat Ceban.

Prins fără carnet de conducere

După ce polițiștii de frontieră de la Albița au constatat că cetățeanul moldovean Nicolae S., în vârstă de 24 de ani, conducea un microbuz cu remorcă, fără ca să dețină permis de conducere pentru categoria E, acestuia i s-a întocmit un dosar penal, precum și proprietarului microbuzului care i-a încredințat autovehiculul cu bună știință. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *