ROMÂNIA

În România a avut loc o explozie puternică într-o clădire. O persoană a murit, zeci de oameni au fost evacuați

În orașul Craiova, în noaptea de 18 aprilie, o explozie puternică s-a produs într-o clădire de apartamente, ucigând o femeie, rănind mai multe persoane și forțând vecinii să se mute la rude și prieteni.

Explozia a avut loc în toiul nopții într-unul dintre apartamentele blocului, iar unda de suflu a făcut ca tavanul etajului să se prăbușească și a avariat grav pereții, în timp ce vecinilor le-au fost spulberate ferestrele. Cauza accidentului a fost, probabil, o butelie de gaz.

O femeie din apartamentul în care a avut loc epicentrul exploziei a fost ucisă, în timp ce trei persoane din apartamentul vecin au fost prinse sub dărâmături. Vecinii au reușit să îi extragă pe doi dintre ei, în timp ce a treia victimă a fost deblocată după sosirea salvatorilor.

Vecinii spun că la început s-au gândit la explozia unei mașini și abia apoi și-au dat seama că o parte din casă fusese distrusă.

Aproximativ 50 de locuitori ai casei au fost nevoiți să se mute la rude și prieteni.

Structurile de la intrarea afectată din jurul epicentrului exploziei sunt grav avariate. În zilele următoare, experții vor stabili dacă este sigur să se întoarcă în apartamente întregi și dacă casa este potrivită pentru a fi locuită în continuare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *