Horoscop

În sfârşit s-au aranjat lucrurile acasă pentru cei din zodia LEU

Berbec
Ti s-a intiparit in cap ideea ca o persoana din anturajul tau nu are ganduri bune legate de persoana ta si incerci sa pui la cale o strategie pentru a o face sa recunoasca acest lucru. Ia in calcul si varianta ca te poti insela si poti strica relatia cu aceasta. Mai bine ai discuta si cu alti amici pentru a afla si parerea lor.

Taur
Astazi atentia ti se va indrepta catre relatia personala si vei fi preocupat sa rezolvi cateva probleme care au facut ca buna relatie dintre tine si partenerul de viata sa aiba de suferit. Oricat de multa treaba ai avea la locul de munca, astazi doar lucrurile ce tin de viata ta sentimentala te intereseaza, asa ca cei de la birou ar trebui sa amane discutiile serioase pentru saptamana viitoare.

Gemeni
Ai inceput un nou proiect si pentru ca totul sa iasa exact cum iti doresti vei fi nevoit sa muncesti mai mult ca de obicei si chiar sa ramai peste program. Desi nu iti place acest lucru, va fi nevoie de asta pentru a te asigura ca vei evolua din punct de vedere profesional. Vei putea trece mai repede peste momentele respective si datorita faptului ca familia si in special partenerul de viata te sustin in tot ceea ce faci.

Rac
Este posibil sa intri in discutii foarte neplacute, insa acestea vor fi constructive si te vor ajuta sa iei decizii mai bune pe viitor. Tot astazi vei avea parte de multe complimente venite din partea unor persoane de la care nu te asteptai. Pe seara este posibil sa participi la o intalnire de afaceri cu rezultate foarte bune.

Leu
Muncesti pe rupte, dar parca simti ca nu se observa si te-ai hotarat ca de fiecare data cand finalizezi un proiect sa anunti asta. La amiaza vei primi un nou proiect si desi nu iti face deloc placere il vei duce la bun sfarsit. Lucrurile stau mai bine din punct de vedere personal, datorita partenerului de viata, care pune la cale o surpriza speciala.

Fecioara
Vei avea parte de o zi foarte agitata, insa cu rezultate foarte bune. O sa vezi ca toata munca depusa astazi nu va fi degeaba si in acest fel ti se vor deschide niste drumuri unice. Daca vei primi propuneri pentru noi colaborari sau contracte, analizeaza-le foarte bine inainte de a da un raspuns final pentru a fi sigur ca este ceea ce iti trebuie.

Balanta
Nu esti intr-o forma maxima astazi si parca simti ca ceva neplacut se va intampla, insa nu ai nici cea mai mica idee despre ce poate fi vorba. Pe la amiaza vei primi un telefon important, insa o sa vezi ca vestea primita nu este atat de rea pe cat presimteai tu. Daca analizezi foarte bine situatia, o sa vezi ca de fapt pe viitor lucrurile se vor imbunatati pentru tine tocmai datorita a ceea ce se intampla astazi.

Scorpion
Ai uitat de o intalnire foarte importanta sau de ceva ce trebuia sa faci si acum ai intrat intr-o mare problema. Ce-i de facut? Incearca sa discuti deschis cu persoanele carora le-ai incurcat treburile si explica-le ceea ce s-a intamplat, insa fara sa incerci sa te victimizezi si sa oferi o scuza banala. Mai bine spune adevarul. Pe seara este posibil sa participi la o intalnire cu teme interesante.

Sagetator
Partenerul de viata te-a solicitat cam mult in ultima vreme, iar acum a venit vremea sa "plateasca" acest lucru si de aceea iti pregateste ceva special. Poate fi vorba despre un cadou, o calatorie sau un simplu gest ce te va surprinde foarte mult. Un telefon primit de la o persoana aflata la mare departare iti cam strica planurile pentru diseara.

Capricorn
Vei avea parte de o zi speciala, desi de dimineata nimic nu trada acest lucru. O persoana din familie, poate chiar partenerul de viata, a depus mult efort pentru a pune la punct ceva special pentru tine si asta o sa te faca sa te simti o persoana foarte norocoasa si sa realizezi ca esti mult mai iubit decat credeai.

Varsator
Mai multe persoane apropiate te-au dezamagit si acum ti-ai impus sa nu lasi aceste mici conflicte sa te dea peste cap si sa te concentrezi asupra a ceea ce este cu adevarat semnificativ pentru tine. O idee buna este sa iti focalizezi atentia asupra proiectelor de la locul de munca.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *