Ultima oră

În timpul Congresului Sfatului Țării 2 a avut loc o alertă cu bombă

La Palatul Național unde are loc Congresul este anunțată o alertă cu bombă, deși la intare toți au fost verificați cu ajutorul detectoarelor de metal.

„Vor să ne scoată dar nu știu ce va fi”, ne-a comunicat reporterul nostru care se află la fața locului. Oamenii legii nu permit intrarea sau ieșirea din sală.

Reporterul TIMPUL de la fața locului ne-a comunicat că Tinerii Moldovei și au asumat responsabilitate pentru cei prezenți în sală și nu au întrerupt congresul prin evacuarea oamenilor în urma alertei cu bombă. Poliția verifică împrejurimile dar nu au identificat nimic suspect. Colonelul Anatolie Caraiman, președintele Asociației veteranilor de război a anunțat pentru Agora.md că anume liderii PSRM și PN se fac vinovați de acest indicet, fiindcă „de câteva zile le încurcă pregătirile pentru sărbătoarea din 27 martie 2016”, a declarat colonelul.

Ulterior Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, a anunțat că alerta cu bombă este falsă. Potrivit lui Cavcaliuc, persoana care a alertat poliția este un bărbat, care a sunat la poliție de pe un telefon mobil. Oamenii legii au localizat deja regiunea de unde a fost efectuat apelul însă persoana încă nu a fost reținută. „Investigațiile continuă”, a spus Cavcaliuc.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *