Social

În ultimele 24 de ore două persoane au decedat în urma incendiilor produse în țară

Primul caz de incendiu, unde pompierii au reuşit să salveze un copil în vârstă de 7 ani a avut loc ieri într-o gospodărie din municipiul Bălţi. Din primele informaţii se cunoştea că copilul jucându-se cu chibriturile a aprins bunurile materiale dintr-o anexă. Victime a fost internată în spitalul municipal Bălţi cu intoxicaţie a căilor respiratorii, gravitate medie.

Alte două incendii, în care au avut de suferit persoane au avut loc ieri în UTA Găgăuzia, Comrat şi localitatea Buda raionul Călăraşi. În urma incendiilor au decedat doi bărbaţi. În primul caz la Comrat a murit un bărbat de 41 de ani, iar în cel de-al doilea un alt bărbat în vârstă de 64 de ani. Primele cercetări arată că oamenii cel mai probabil s-au intoxicat cu produsele arderii. Ambele cazuri sunt investigate de organele de drept.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale atenţionează populaţia asupra respectării regulilor anti-incendiare, oamenii sunt rugaţi de urgenţă să apeleze de urgenţă Serviciul 901, dacă se pomenesc în situaţii de risc. Conform datelor statistice, de la începutul anului 2016 în ţara noastră au avut loc 555 incendii în care au decedat 55 de persoane, inclusiv 7 copii.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *