Eveniment

În weekend va avea loc AutoCross – etapa finală

StarNet alături de Federația de automobilism din Republica Moldova te invită să fii parte la cel mai incendiar eveniment din acest an.

În jurul sporturilor extreme s-a creat în ultimii ani o adevărată industrie, generată de interesul publicului pentru astfel de evenimente. Drept dovadă sunt și multitudinea de entuziaști care participă la curse. Astfel, 63 de participanți din România, Ucraina, Bulgaria, Belarus, Cehia, Israel, Ungaria, Rusia şi Republica Moldova se vor întrece la etapa finală a campionatului de AutoCross.

Piloții promit o dispută aprinsă și o luptă incredibilă pe fiecare porțiune a traseului, aceștia își vor demonstra măiestria și caracterul concurând la 4 clase:

1.Clasa BUGGY – (Buggy 1600 )
2.Clasa 8 – 1600 (TouringAutocross )
3.Clasa Touring – 3500
4.Clasa 12 – 3500 (Touring AutoCross – Supercars)

Autocross – este o formă a sporturilor cu motor, care pune accentul pe concurența în condiții de siguranță și participare activă a mai multor mașini. Este o competiție în care conducătorii auto parcurg un traseu cu o suprafață zgrunturoasă cu cotituri. Autocross-ul ca entry-level oferă o platformă pentru conducătorii auto care doresc să se mute în alte forme mai competitive cum ar fi raliuri și curse de circuit.

Luați dispoziția bună, iar noi vă încărcam de adrenalină!

Vă așteptăm duminică, 6 noiembrie, cu începere de la ora 10:00, pe circuitul de la Coloniţa.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *