Actualitate

Încă cinci centre multifuncționale vor avea program prelungit

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției Servicii Publice, din 30 iulie, programul permanent de lucru al Serviciilor înregistrare a unităţilor de drept și Serviciilor cadastrale teritoriale din cadrul centrelor multifuncționale va fi de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică vor fi zile de odihnă. Totodată, Centrul Multifuncțional Căușeni a fost suplinit cu patru ghișee.

Serviciile eliberare a actelor de identitate, Serviciile stare civilă și Secțiile (Birourile) de înmatriculare a mijloacelor de transport, calificare și documentare a conducătorilor auto din cadrul centrelor multifuncționale vor activa permanent de marți până sâmbătă. Excepție fac centrele multifuncționale care au un program extins în perioada estivală a anului.

ASP aduce la cunoștința persoanelor care au fost programate la Serviciul eliberare a actelor de identitate Bălți pentru duminică, 29 iulie, că trebuie să se adreseze la Centrul Multifuncțional din oraș pentru a fi reprogramate în una din zilele lucrătoare, la alegere.

Din 16 iulie, Centrele multifuncționale din Rezina, Cahul, Anenii Noi, Nr. 1 și Nr. 3 din Chișinău, care activează în prezent în regim de testare, prestează servicii șase zile din șapte, în loc de cinci. Angajații oficiilor din Rezina și Anenii Noi au orarul de muncă de la 07.30 până la 17.00. Programul este valabil până la 25 august.

Sursa: ipn.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *