Externe

Incendiu într-o clădire din Roma, un bărbat a murit, trei răniți grav, 100 de persoane evacuate (Video)

Victima incendiului care a izbucnit la începutul după-amiezii într-o clădire din zona Colli Aniene din Roma a fost identificată. Este vorba despre Antonio D’Amato. Bărbatul avea 80 de ani și era originar din Velletri. Potrivit reconstituirilor, acesta a murit prin inhalare, chiar dacă pe corpul său au fost găsite mai multe arsuri.

Potrivit unei prime reconstituiri, incendiul a pornit de sub clădire. Flăcările care ar fi declanșat explozia unor butelii de acetilenă de pe șantier, care ar fi cuprins apoi schelele și așa-numitul strat, panourile care se pun peste tencuială, făcând ca în câteva minute întreaga clădire să ardă până la acoperiș.

Pentru a oferi adăpost numeroaselor persoane rămase fără acoperiș, au fost instalate paturi în sala de sport a institutului Croce. O garnizoană fixă a Protecției Civile va rămâne în afara clădirii, la fel ca și Asl pentru prescurtări medicale de urgență și poliția. În timp ce pompierii, acolo unde este posibil, îi însoțesc pe rezidenți pentru a colecta produse de primă necesitate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *