ChișinăuSocial

Incendiu puternic în Chișinău – Un depozit, cuprins de flăcări (Foto)

Un incendiu puternic a izbucnit ieri seară în zona Pieței Centrale din Chișinău. Potrivit informațiilor preliminare un depozit a fost cuprins de flăcări.

La fața locului au intervenit șase echipaje de pompieri pentru a stinge flăcările, transmite Știri.md.

Potrivit ofițerei de presă a IGSU, Liliana Pușcașu, este vorba despre un depozit de la intersecția străzilor Alexandru Cel Bun 15 cu strada Bulgară.

Pompierii din municipiul Chișinău au intervenit conform numărului sporit de intervenție de gradul III, după ce un depozit cu marfă a fost cuprins de flăcări.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:55. Potrivit primelor informații recepționate, focul a afectat mai multe gherete comerciale. Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că mai multe depozite сu haine, încălțăminte și produse de uz casnic ard cu flacăra deschisă pe o suprafața aproximativ de 1000 m2.

Pentru lichidarea arderii întreaga garnizoana IGSU din municipiul Chișinău a fost ridicată pe alertă, cu 11 unități de tehnică de intervenție.

Totodată, angajații Inspectoratului General de Poliție și Inspectoratului General de Carabinieri asigură securitatea publică în zona producerii incendiului.

Incendiul a fost localizat la ora 21:20. Datorită intervenției eficiente IGSU, a fost anulat gradul sporit de intervenție nr III.

La moment pompierii continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului, fiind create trei sectoare de luptă.

În total sunt implicați 82 salvatori și pompieri din cadrul Inspectoratului cu 24 autospeciale.

De asemenea sunt antrenate serviciile din cadrul MAI în număr de 44 de angajați din cadrul IGC și IGP. Victime nu au fost raportate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *