ROMÂNIASocial

Incident pe Muntele Athos: Un român riscă să-și piardă ambele picioare după ce a fost împușcat de un călugăr

Un român riscă să rămână fără ambele picioare după ce a fost împușcat de un călugăr, tot român, pe muntele Athos, informează Antena 3.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, care lucra ca muncitor necalificat la un schit de pe muntele Athos, se află acum internat într-un spital din Grecia.

Familia acestuia a cerut ajutorul Consulatului României în Salonic, după ce a văzut că starea bărbatului se deteriorează de la o zi la alta.

Menționăm că săptămâna trecută, bărbatul a fost împușcat în ambele picioare, chiar de un preot de la schit. Părintele, tot român, s-a înfuriat pe o pisică, așa că a scos o pușcă și a încercat să tragă după ea. Fără să țină cont că, în apropiere, se afla și muncitorul.

Astfel, în urma împușcăturii, pisica a reușit să scape, însă, nu la fel se poate spune și despre bărbatul de 51 de ani. Acesta a căzut la pământ, fiind rănit la ambele picioare.

Mai grav este că preotul i-a cerut ca în fața poliției să declare că a fost rănit într-o partidă de vânătoare de mistreți. Bineînțeles, cu promisiunea că va avea grijă de el și că îl va trimite în țară.

Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat. Bărbatul a rămas singur în spital, iar starea lui nu este una foarte bună. În acest moment, medicii spun că este posibil să îi fie amputate ambele picioare.

Ulterior, adevărul a ieșit la iveală abia în momentul în care, pe fir, au intrat membrii familiei bărbatului. Văzând că starea acestuia nu este una foarte bună, au cerut ajutorul Consulatului.

Astfel, bărbatul a avut ocazia să dea o nouă declarație în fața polițiștilor, în care să spună ce s-a întâmplat, de fapt.

Pe numele preotului a fost deschis dosar penal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Ce mai ”creștin” este acest popă ! O biată mâță îl aduce la turbare !
    Asta da !
    N.B.
    Credeți că în Chișinău sunt mai breji ? Fiecare din acești popi, care se plimbă cu SUV-uri, poartă și pistolet sub reasă…
    Nu au încredere în paza Domnului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *