Ultima oră

(ÎNCOTRO) MTIC a confirmat că Sorin Ovidiu Vântu deținea acte FALSE moldovenești

Potrivit sursei, verificările în cadrul Registrul de Stat al Populației au confirmat faptul că în anii precedentei guvernări comuniste au avut loc diverse acțiuni ilegale, care au dus la generarea de false identități.

Ancheta internă a scos în evidență eliberarea buletinului de identitate și a pașaportului pe numele lui Corneanu Sorin Haralambie, care s-a bazat pe documente primare falsificate. Astfel, instituțiile abilitate au anulat înregistrarea domiciliului pretinsului cetățean pe adresa: satul Goteşti, raionul Cantemir, precizează MTIC.

Este regretabil faptul că autorități din Republica Moldova au putut elibera astfel de acte în trecut și asigurăm opinia publică de faptul că astfel de abuzuri nu mai sunt posibile astăzi”, se mai arată în comunicat.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a fost adus joi la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori. Anchetatorii au descoperit că acesta deţinea documente de identitate false şi, potrivit unor surse judiciare, ar fi încercat să fugă din ţară.

Sursa: infomoldova.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *