Actualitate

(ÎNCOTRO?) Șalarul îl PROVOACĂ pe Filat să dea testul cu DETECTORUL DE MINCIUNI

Anatol Șalaru scrie că pe 10 februarie, s-a întâlnit ”accidental” cu Filat în fața Hotelului Jolly Alon, în timp ce acesta ieșea cu Valeriu Streleț de la Biroul Permanent al Parlamentului. Atunci liderul PLDM l-ar fi rugat pe liberal să-i transmită lui Mihai Ghimpu că PCRM-ul nu-l va vota pe Leancă, iar în aceste condiții, PD-ul ar putea fi mai ușor de convins să reia negocierile pentru resetarea coaliției de guvernare.

Filat reacționează pe facebook la informația lansată de Anatol Șalaru:

Mi-am promis că nu am să comentez toate aberațiile, speculațiile și minciunile care apar în ultima perioadă. Dar de data asta s-a întrecut orice măsură. Domnule Șalaru, acum înțeleg de ce sunteți dezinteresat de rezolvarea acestei crize politice! Sunteți prea ocupat cu bârfele. Toată această șaradă pe care ați scris-o este încă o minciună care vă reprezintă. Eu vă înțeleg dorința de a pune pe umerii mei și ai Partidului Liberal Democrat din Moldova toată această murdărie și a sta deoparte, făcându-te că plouă. Toate aceste atacuri murdare au întrecut orice limită umană, profesională și chiar politică. Minciuna are picioare scurte.

Șalarul îl provoacă să treacă ambii testul cu detectorul de minciuni

Domnule Vlad Filat,
Nu am crezut nicio clipa ca veti recunoaște ceva din cele declarate de mine. Va înțeleg, ați vrut sa dați toată vina pe Partidul Liberal, dar declarația mea va încurcat planurile. Exista o soluție si in cazul dat.
Propun sa ne rasuflecam mânecile si marți, înainte de votarea guvernului in parlament, sa trecem amândoi testul cu detectorul de minciuni. Acceptati provocarea?

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Post by Anatol Salaru.
Sursa: facebook.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *