Actualitate

INCREDIBIL, Recean de la MAI recunoaște că el a spus: “Adu-l și eu am să-l TRĂSNESC cu capul de asfalt”

"- Colea, eu te-am rugat pe tine ceva, dar tu ai facut cu totul altceva. Daca asta e modalitatea ta de a raspunde colegial la oameni, eu am sa stiu. Eu nu stiu, Colea, eu te-am rugat ceva foarte clar si ti-am spus ca daca este necesar, eu am sa-l trasnesc personal, dar te-am rugat sa ma informezi pe mine personal, eu sa vad în ce consta problema. Si eu te rog un lucru duminica si tu azi ce faci? Dar înca o data îti zic, Colea, daca asta e modalitatea ta de a fi colegi, eu am stiu lucrul asta. Si am sa discut subiectul asta inclusiv cu prim-ministrul.

-Stati un pic, nu trebuie în felul asta, eu n-am dat indicatii.

-Daca exista problema, adu-l si eu am sa-l trasnesc cu capul de asfalt si am sa-l trasnesc cu capul de perete fata de tine.

– Nu trebuie cu asa rautate pe mine, domnul Dorin, eu doar n-am dat indicatii.

– Pai, Colea, eu cu tine discut si azi ai tai se duc si cer din 2008 pâna în 2012 sa-i faca control fundal. Asta cum se numeste?"

Aceste discutii telefonice au aparut in presa imediat dupa ce fostul sef de la FISC, Nicolae Vicol a fost retinut de CNA. Protagonisti ai interceptarilor au fost inclusiv fostul premier Filat, Valeriu Strelet si presedintele CEC. Se intampla in februarie, adica in perioada in care Vlad Filat a denuntat acordul AIE-2 si i-a declansat razboi democratului Vlad Plahotniuc. Cei doi si-au dat apoi din nou mana intr-o noua coalitie, iar dosarul Vicol a fost uitat, la fel ca si aceste interceptari telefonice.
 
protv.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *