Actualitate

(INEDIT) Contrabandă cu buşteni burduşiţi cu PACHETE de ţigări

Daca pe moldoveni i-a dus mintea doar sa ascunda tigarile in cisterne false sau chiar in blocuri de beton, colegii lor ucraineni au ascuns țigarile în interiorul unor trunchiuri de copaci de stejar, golite pe dinauntru special pentru acest "transport".

Politistii din Suceava au crezut ca le-au vazut pe toate, pâna au dat de acest transport "special". Întradevăr, imaginaţia contrabandiştilor nu are limite.

La Punctul de Trecere a Frontierei Vicsani, politistii au oprit o garnitura de tren din Ucraina care transporta busteni de stejar. Buştenii plini cu pachete de ţigări erau aduşi din Ucraina cu o garnitură formată din două vagoane.

Pachete de tigari erau perfect ambalate în interiorul buștenilor de stejar, incat sa ramana intacte. Autoritățile icrainene au constatat ca țigările erau băgate în interiorul buştenilor în curtea unui bărbat, după care plecau către destinaţia finală.

"Au fost găsite peste 107 mii de pachete de ţigări disimulate în buşteni. S-a decupat miezul buşteanului şi au fost introduse ţigaretele. La capete s-au aplicat nişte cepuri", a declarat şeful Biroului Vamal Dorneşti.

Politistii de frontiera au preluat cazul, iar mai multe detalii despre cantitatea impresionanta de tigari capturate urmeaza sa fie facute publice.

D.C.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *