Actualitate

ÎNFIORĂTOR // Un bărbat i-a tăiat gâtul fostei soții, după care s-a sinucis. Detaliile vă pot afecta emoțional

Poliţiștii au primit, joi trecută, o sesizare de la un bărbat din comuna Ciprian Porumbescu, care a anunţat că vecinii său nu au mai fost văzuţi din ziua precedentă, iar ușa locuinţei este încuiată. Până la sosirea poliţiștilor, unul dintre localnici o văzuse pe femeie moartă în casă, pe un geam, scrie libertatea.ro.

După ce au forţat intrarea în locuinţă, poliţiștii au găsit o imagine de coșmar. Femeia zăcea moartă pe un pat, cu urme de agresiune pe corp și cu o tăietură profundă în zona gâtului. În aceeași cameră, pe un alt pat, a fost găsit Augustin A., în vârstă de 60 de ani. Acestea avea tăieturi la nivelul antebraţelor, semne ale unei tentative de sinucidere, dar și la nivelul gâtului, ceea ce a dus la concluzia că a încercat să se spânzure.

După aceasta, a înghiţit 60 de pastile, acestea din urmă fiindu-i fatale, după două zile în care bărbatul a fost în comă, la Spitalul Judeţean Suceava.

Din primele cercetări ale poliției, rezultă că cei doi erau divorţaţi din anul 2010, însă au continuat să convieţuiască împreună, în aceeași curte, dar în imobile diferite.

În seara zilei de 4 aprilie, femeia a mers în casa fostului bărbat, pentru a-i face curăţenia dinainte de Paște.

Crima pare să se fi produs în principal pe fondul demenţei și al altor boli de care suferea bărbatul. Acesta lua tratament pentru mai multe afecţiuni grave, iar pastilele pe care le-a ingerat voluntar erau prescrise pentru bolile sale.

Sursa: libertatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *