Actualitate

Informații despre noile modele de iPhone, care vor fi lansate în curând. Carcasa unuia dintre ele va fi acoperită cu aur

Nimeni nu știe câte telefoane va lansa Apple în 2018 și nici numele sub care vor fi comercializate. Din anii precedenții și din zvonurile din piață, putem trage concluzia că va fi vorba de trei dispozitive cu diagonale diferite și prețuri mai mici sau mai mari. 

Trecând însă peste lipsa informațiilor oficiale pe marginea subiectului, cei de la Goldgenie au inițiat precomenzile pentru un viitor iPhone cu o carcasă de aur masiv. În opinia lor, succesorul actualului iPhone X va fi intitulat iPhone Xs, scrie playtech.ro.

La fel ca în cazul altor smartphone-uri cu carcase din materiale prețioase, iPhone XS Billionaire va putea fi achiziționat în mai multe iterații. Cea mai ostentativă dintre ele va fi intitulată Billionaire Solid Gold Edition, va fi acoperită cu aur de 18 karate și poate fi cumpărată pentru fabuloasa sumă de 100.000 de lire sterline.

Deși nu vei intra în posesia telefonului efectiv înainte de lansarea sa oficială în Cupertino, este foarte important să-ți rezervi exemplarul, dacă nu vrei să-l pierzi pentru totdeauna. Procesul de rezervare implică un avans în valoare de 50% din suma totală. Restul banilor trebuie virați înainte de livrare.

Ediția din imaginea de mai jos a viitorului iPhone Xs va avea o memorie internă de 256 GB și va fi livrată în interiorul unei cutii din lemn de cireș. Pe partea de branding, singurul lucru care îți sare în ochi mai mult decât mărul celor de la Apple este termenul Billionaire de la bază.

Va fi interesant de văzut câte unități se vor comercializa, dar este puțin probabil să aflăm vreodată acele statistici dintr-o sursă de încredere. Fiecare smartphone se livrează cu o garanție pe viață asupra produsului și cinci ani de acces gratuit la serviciul propietar de asistență intitulat VIP Concierge al Goldgenie.

Sursa: playtech.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *