Economie

Înfrângerea lui I. Dodon: 8 milioane 364 de mii lei, oficial

Menţionăm că, în rapoartele prezentate la CEC, nu sunt indicate cheltuielile alocate pentru mitingurile de protest, care au fost organizate în repetate rânduri pe parcursul campaniei şi care au avut, de altfel, un caracter masiv. Într-un material realizat de TIMPUL la sfârşitul lunii mai, se arată cum în cadrul doar (!) a unui miting de amploare – la care au participat, potrivit reprezentanţilor PCRM, 70 de mii de oameni şi unde au fost distribuite mii de tricouri şi chipiuri cu imaginea revoluţionarului Che Guevara – au fost cheltuite cel puţin 2 mln. 730 de mii de lei. Prin urmare, dacă la suma „oficială” indicată mai sus se adaugă cel puţin aceste milioane, ajungem la suma de 11 mln. 94 de mii. Ce sumă s-ar atinge, dacă s-ar calcula cheltuielile pentru fiecare miting de protest?

Dorind să aflăm răspuns la această întrebare, dar şi câţi bani s-au cheltuit, în particular, pentru cadouri şi spoturi electorale sau pentru alte acţiuni cu tentă electorală, am solicitat telefonic reprezentanţii Partidului Comuniştilor, însă ieri aceştia nu au fost de găsit.

Deocamdată, este cert un sigur lucru – înfrângerea în cadrul alegerilor locale generale din acest an a scos din buzunarele comuniştilor cel puţin 12 milioane de lei!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *