Sport

Infrngere previzibila a Unirii Urziceni

Sevilla – Unirea 2-0 (1-0)

Marcatori: Fabiano (45+), Renato (70)

Avertismente: Maftei, Frunza, Mehmetovic (toti Unirea)

Arbitru: Matteo Trefoloni (Italia)

Dupa cum era si de asteptat, debutul formatiei Unirea Urziceni in grupele Ligii Campionilor Europeni nu a fost unul fericit pentru Dan Petrescu si discipolii sai. Ei au avut nenorocul sa se intalneasca cu una din cele mai incomode echipe ale momentului – Sevilla (Spania), care poseda capacitatile necesare pentru a obtine rezultatul scontat.

Pentru cele trei puncte obtinute in startul fazei grupelor, andalusienii trebuie sa le multumeasca jucatorilor lor brazilieni. Luis Fabiano a reusit sa „pecetluiasca” poarta campioanei Romaniei abia in prelungirile primei reprize, pana in acel moment ialomitenii aparandu-se disciplinat si cu maturitate. A doua reusita a gazdelor a fost opera unui alt fotbalist sud-american – Renato, care l-a invins pe portarul advers, lituanianul Gedrius Arlauskis, printr-o lovitura cu capul, in minutul 70.

Desi nu prea au contat in atac, componentii invingatoarei din Liga 1 au demonstrat o pregatire fizico-tehnica foarte buna, iar scorul de 2-0 nu exprima cu exactitate mersul general al partidei. Remiza inregistrata in celalalt meci al grupei G, dintre Stuttgart si Glazgow Rangers este favorabila campioanei Romaniei, astfel ca Unirea inca nu a pierdut sansele calificarii in primavara europeana.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *