Frumusețe

Îngrijirea genelor (II)

Pentru a proteja genele tale naturale, nu trebuie să le aplici în permanenţă. Genele false, corect aplicate şi curbate cu un rimel corespunzător, deschid privirea, accentuează ochii şi oferă o privire seducătoare.

Cele care optează pentru gene false trebuie să ştie că există două tipuri – cele de tip bandă şi cele individuale. Genele false tip bandă se aplică uşor şi oferă densitate genelor, oferind o privire bine conturată. Genele individuale se adresează în general persoanelor cu gene rare, nu neapărat scurte, deoarece acest ultim tip de gene umple spaţiile dintre gene. Dacă manevraţi cu grijă genele false, ele pot fi curăţate de adezivul rămas şi pot fi refolosite.

Cum aplici genele false? Adezivul se aplică cu grijă la baza genelor false, cel mai bine ar fi să folosiţi, din nou, un beţişor pentru urechi. Este mai mic şi asigură aplicarea adezivului doar la baza genelor false. Trebuie să aşteptaţi aproximativ 30 de secunde, ca adezivul să se usuce puţin înainte de aplicare pe pleoape. După cele 30 de secunde, apăsaţi uşor cu degetele la baza pleoapei, aşezând genele false din colţul interior al ochiului, către exteriorul lui.

Pentru o privire naturală şi expresivă, după cinci minute curbaţi genele cu aparatul special destinat pentru acest lucru şi acoperiţi albul adezivului cu un creion de ochi sau tuş.

Nu este indicat să mergeţi la culcare cu genele false aplicate pe pleoape. Cea mai bună metodă de a le îndepărta este prin demachiere. Aplicaţi astfel mai mult demachiant la baza pleoapelor, acolo unde aţi aplicat şi adezivul. După ce demachiantul este lăsat să acţioneze un minut-două, puteţi să începeţi să le desprindeţi uşor de pe piele. Pentru a le putea refolosi, desprindeţi-le cu grijă din colţul exterior către cel interior, înmuiaţi-le în apă caldă şi lăsaţi-le să se usuce într-un prosop curat.

oana.buzila.timpul@gmail.com 

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *