CSI / Rusia

Înmormântarea lui Alexei Navalnîi va avea loc pe 1 martie. Politicianul va fi îngropat la cimitirul Borisovskoie

Înmormântarea lui Alexei Navalnîi va avea loc în biserica cu icoana Maicii Domnului “Alină-mi durerile” din Marino, pe 1 martie, la ora 14:00. Acest lucru a fost raportat de secretarul de presă al lui Navalnîi, Kira Yarmish.

Înmormântarea politicianului va avea loc la cimitirul Borisovski.

Directorul FBK, Ivan Zhdanov, a declarat că despărțirea de Navalnîi și înmormântarea au fost planificate pentru 29 februarie, dar pe această dată “nu există nicio persoană care să poată săpa un mormânt”. Zhdanov menționează faptul că Vladimir Putin își va ține discursul în fața Adunării Federale în aceeași zi.

După aceea, asociații lui Navalnîi au găsit o “sală mare și normală” pentru despărțirea de Navalnîi în Novokosino, dar încheierea acordului “nu a avut loc”.

“Și la fel ca la Salekhard, ei au pus din nou condiția “unei înmormântări liniștite în familie, cu un rămas bun la cimitirul Khovanski”.” Una și aceeași, așa cum au șantajat-o pe mama mea atunci când corpul lui Alexei nu a fost eliberat. Propunerea cu crematoriul Khovan a fost adusă personal de Alexei Venediktov. Ca să înțelegeți clar pe cine au în loturile lor Kremlinul și Sobyanin. În general, nu va fi nicio sală. Ticăloșii. Nu vor da data. Nu vor da sala. Cu toate acestea, toată lumea își va lua rămas bun de la Alexei”, – a spus Jdanov.

“Pentru a avea șansa de a vă lua rămas bun, este mai bine să veniți din timp. Așa va avea loc despărțirea”, a adăugat directorul FBK.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *